Magische gum of schoonmaaksteen - Wat moet ik gebruiken?

De Magische Gum:

De magic eraser is een gomspons die niet verward moet worden met een gewone spons. Hij is ontworpen om hardnekkige vlekken uit te wissen. 

Het is als een vuil gum & wordt minder afhankelijk van gebruik. Als alternatief kan met de CleanieWonder ook een gewone spons worden gebruikt.

Samen met onze duurzame alleskunner kunt u met deze huishoudelijke producten alle vlekken in het huishouden bestrijden.

CleanieWonder is niet alleen biologisch afbreekbaar, dermatologisch getest en huidvriendelijk, maar onze allesreiniger is ook duurzaam en veganistisch.

Toepassing

Om zo lang mogelijk van de gum te profiteren, moet de gum alleen nat worden gebruikt en in combinatie met een beetje CleanieWonder. Bevochtig hiervoor de magische gum onder water, breng de pasta aan op de gewenste plaats en veeg.

De Magic Eraser moet altijd nat en met een beetje CleanieWonder gebruikt worden. Niet droog gebruiken en niet in de wasmachine doen.

Toepassingen

De gum is bedoeld voor hardnekkige vlekken die met een spons alleen niet te verwijderen zijn. Het kan ook gebruikt worden om vlekken op muren super gemakkelijk uit te gummen.

De deeltjes in onze spons zijn sterk gecomprimeerd om een hogere kwaliteit en een beter reinigingsresultaat te bereiken in vergelijking met conventionele vuilgummen.

In bijzonder moeilijke gevallen is de ruwe kant van de magische gum bijzonder geschikt.

Als de vlek ondanks de CleanieWonder en de magische gum niet kan worden verwijderd, adviseren wij de in de reinigingsdoos bijgeleverde reinigingssteen.

 

De reinigingssteen:

De reinigingssteen reinigt hardnekkig vuil in een handomdraai zonder krassen achter te laten. Bijzonder geschikt voor keramiek, tegels en porselein. Hij is zowel in de reinigingsbox als in de accessoiredoos verkrijgbaar.

Toepassing

De reinigingssteen moet altijd nat en in combinatie met CleanieWonder gebruikt worden. Daartoe houdt u de steen onder water en gebruikt u deze op het met CleanieWonder behandelde gebied.

De steen wordt kleiner na elke toepassing en laat geen krassen na bij correct gebruik.

Test de reinigingssteen op een onopvallende plaats voor de eerste toepassing! Niet gebruiken op hoogglans gepolijst metaal (bijv. fittingen), glas, kunststof, email, glasvezel of andere gevoelige en zachte oppervlakken.

Toepassingen

De reinigingssteen is bijzonder doeltreffend bij ingebrande vlekken, op toiletten en voor het verwijderen van hardnekkige kalkaanslag.

U weet nog steeds niet hoe u uw wonderdoener moet gebruiken? Een blik op de applicatieflyer vertelt u precies hoe u uw magische duo moet gebruiken. Natuurlijk helpen we u ook graag met al uw andere vragen!

 

Probeer nu onze veganistische en duurzame allesreiniger in een tube - 1 biologisch afbreekbare reiniger in plaats van 10 verschillende huishoudproducten.