Gemakkelijk rode wijnvlekken uit textiel verwijderen

Het verwijderen van rode wijnvlekken is een begrip voor wijnliefhebbers. Of het nu van tapijten, kleding of tafelkleden is - rode wijnvlekken zijn zeer hardnekkig. Je grijpt niet graag naar chemische reinigingsmiddelen en veel huishoudelijke trucs leveren vaak niet het gewenste resultaat op.

Als uw favoriete glas wijn omvalt of u tijdens het inschenken mist, moet u snel handelen, want hoe langer de rode wijnvlek droogt, hoe groter de uitdaging wordt om deze weer te verwijderen. Het schoonmaken van deze nare vlekken is een hele klus. Maar je hoeft geen dure speciale chemische reinigingsmiddelen te gebruiken. Met deze CleanieWonder tips verwijder je gemakkelijk rode wijnvlekken!

Verse rode wijn vlekken

Hoe frisser de vlek, hoe gemakkelijker hij uit het textiel te verwijderen is. Zodra de vlek is ontstaan, behandelt u de getroffen plek gewoon met koud water. Dep de verse vlek voorzichtig met een papieren handdoekje, zodat de nattigheid niet dieper in de textielstof dringt. Was de vlek uit onder helder koud water. Breng vervolgens CleanieWonder royaal en onverdund aan. Laat nu onze allesreiniger een tijdje inwerken en gebruik daarna de natte tovergum om de vlek te wissen.

Ingedroogde rode wijn vlekken

Is de vlek ouder en al diep in de textielstructuur doorgedrongen? In dat geval is het verwijderen van de rode wijnvlek iets moeilijker maar niet onmogelijk. CleanieWonder is ook een uitstekende textiel- en wasreiniger. Door zijn milde maar effectieve biologische formule, die ook dermatologisch getest is en goed door de huid wordt verdragen, is het ook uitstekend geschikt als wasmiddel. Maak de aangedane plek nat met koud water en breng CleanieWonder onverdund op de plek aan. Behandel na de inwerktijd de aangedane plek met de vochtige tovergum of, bij gevoelig textiel, met een zachte spons. Indien er nog sporen zichtbaar zijn op het aangetaste gebied, kunt u ook CleanieWonderin de wasmachine doen om de laatste restjes wijn volledig te verwijderen.

Vlekken op tapijt, sofa of ander textiel

Behandel de aangetaste plek met helder koud water, breng CleanieWonder royaal aan en laat het intrekken. Daarna kan de vlek met een vochtige spons worden schoongemaakt. Kleinere tapijten kunnen ook gewoon samen met CleanieWonder in de wasmachine gedaan worden. Voeg eenvoudig 1 eetlepel van de allesreiniger uit de tube toe en draai het wasprogramma zoals gewoonlijk.

CleanieWonder reinigingstip: Weet u niet zeker of onze allesreiniger geschikt is voor uw textiel? Test het op een niet zo zichtbare plaats.