De juiste reiniging van de kachelruit met CleanieWonder

Aan het begin van het stookseizoen moet de kachel grondig worden gereinigd en onderhouden. Dit is de enige manier om een schone verbranding te garanderen. Ook het glas van de kachel moet regelmatig worden gereinigd.

Verwijderen van vuil van de kachelruit

Bij het reinigen van de kachelruit worden vaak sterke schuurmiddelen, krassende borstels en mechanische reinigingsmiddelen gebruikt om hardnekkig vuil te lijf te gaan.

Belangrijke tips voor het schoonmaken van ramen

U hebt geen duur schoonmaakgereedschap, schuurmiddelen of speciale chemische reinigingsmiddelen nodig. Voor de reiniging adviseren wij de allesreiniger in de tube: CleanieWonder. Met deze duurzame reiniger wordt het fornuisglas weer 100% schoon, en het is zacht voor de huid en het milieu.

Toepassing:

  1. zorg ervoor dat het glas van de kachel afkoelt
  2. Breng CleanieWonder royaal aan op de vuile binnen- en buitenkant van het glas met behulp van een sponsje (onze magic eraser is hier ideaal: zie hier).
  3. laat de reinigingspasta ongeveer 20-30 minuten inwerken
  4. Veeg vuil weg met een spons en verwijder - bij bijzonder hardnekkige roetvlekken - deze met de reinigingssteen.
    Let op: Test de reinigingssteen vóór het eerste gebruik op een onopvallende plaats! Niet gebruiken op hoogglans gepolijst metaal (bijv. beslag), glas, kunststof, email, glasvezel of andere gevoelige en zachte oppervlakken.
  5. klaar! Het glas is nog nooit zo snel zo schoon geweest!
Het perfecte pakket voor het reinigen van uw kachelglas is verkrijgbaar in onze CleanieWonder dozen - vrij van verzendkosten!